Browsere pentru mobilul tău

Telefoanele mobile reprezintă calea cea mai ușoară de a folosi orice platformă online, inclusiv cea de pariuri. O dată cu evoluția lor, am optimizat site-ul pariuri sportive Excelbet, pentru a te bucura de jocurile tale preferate și atunci când ești în mișcare.
Pentru oamenii cu un stil de viață activ, am făcut totul foarte ușor ca tu să poți depune și extrage banii din cont de pe telefonul mobil, având doar o conexiune bună la internet.
Site-ul nostru pentru mobil, pote fii accesat de pe orice browser având aceleași caracteristici ca și pagina accesată de pe calculator. Fii binevenit să te bucuri de același funcții, bonusuri, promoții și turnee ca și pe varianta desktop a platformei Excelbet.

Aplicații

Cu toate că se lucrează intens la dezvoltarea unei aplicații pentru a depăși Excelbet vechi, poți profita de promoțiile noastre direct din browser. Când spunem browser, ne referim la Google sau Safari, unde scrii Excelbet, ca să accesezi pagina noastră oficială direct de pe telefonul mobil.
Între timp, noi lucrăm necontenit la noua aplicație care va fii disponibilă pe orice fel de discpozitiv mobil ca telefon sau tabletă.

Android

Platforma noastră modernă de pariuri sportive, întrece cu desăvârșire varianta Excelbet 1999, optimizând site-ul pentru sistemele de operare Android și iOS, acestea fiind preferatele clienților noștri.
Versiunea mobilă a site-ului nostru este foarte potrivită pentru browserele sistemului Android, cel mai utilizat de altfel de către jucătorii noștri. Menționăm că absența actuală a aplicației, nu afectează prin nici un mod jocul direct în browser.

iOS

Cum alți jucători prefră dispozitivele la modă de tip iOS, echipa noastră a dezvoltat și solutionat orice tip de dificultate, produs de acest sistem de operare. Așadar site-ul nostru funcționează perfect și pe iOS, pentru ca tu să te poți juca neîntrerupt. Experții noștri au adaptat site-ul, nevoilor acestui sistem într-o manieră eficientă, încât nu este momentan nevoie de o aplicație.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas