Pasul 1: Înregistrarea

Prima parte obligatorie, înainte de verificare bilet Excelbet, este înregistrarea pe platforma noastră. Accesezi pagina dintr-un broswser, iar apoi te duci în dreapta ecranului spre opțiunea ”Înregistrare”, unde va fii nevoie să îți completezi datele personale. Totodată va trebui să folosești o adresă de email validă, pentru a primi codul de confirmare.

Pasul 2: Completarea formularului de înscriere și confirmare

Următorul pas este completarea formularului de înscriere, confirmarea și Excelbet verificare. Ți se vor cere date ca numele complet, adresa de email, o parolă și o metodă de plată. După înregistrarea datelor pe platforma noastră, îți vom trimite un email de confirmare pe care va trebui să îl validezi.
O dată cu confirmarea noului cont, lucurile devin mult mai ușoare. Accesezi din nou pagina nostră oficială din browser și selectezi opțiunea „Conectare”, adaugi adresa de email sau nr de telefon, după care poți începe partea palpitantă, jocul.

Pasul 3: Alege un sport

Pentru a depune un pariu, va trebui să alegi un sport. Cum oferim diferite categorii de sport cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

Pasul 4: Alege un meci

După alegerea sportului, de exemplu „bashet”, va trebi să alegi un meci din orice tară vrei tu. Alege un meci, pe baza propriilor criterii ca echipă preferată, jucătorul tău norocos sau o echipă care crezi tu că este câștigătoare.

Pasul 5: Alege un scor

Un pariu este complet, în momentul în care alegi și un scor. Așadar, pentru a finaliza această etapă alege un scor, după ce iei în considerare și pronosticurile specialiștilor pentru un câștig garantat.

Pasul 6: Plasează pariul

După alegerea scorului și a tipului de pariu, împreună cu cotele, va trebui să-l plasezi. Alege suma pe care vrei să o depui, cotele, după care depui pariul pe butonul ”Plasează și salvează”, ca să salvezi acțiunea în contul tău.

Pasul 7: Așteaptă rezultatul

Probabil că partea cea mai grea a acestui proces este așteptarea rezultatului. Pentru mai mult șanse de câștig, te invităm să nu te oprești doar la un meci, posibilitățile de câștig sunt nenumărate pe platforma Excelbet. La final, să ne reamintiim pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru un pariul complet și corect. Începi cu accesarea paginii oficiale Excelbet, selectezi, sportul, meciul, scorul, tipul de pariu, adaugi sumele și cotele, apeși butonul ”Plasează și Salvează, după care aștepți rezultatul biletului norocos.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas